Semester

Nu har jag 7 veckors semester, Det blev så för att jag sa upp mej från mitt jobb o slutade där i Onsdags. Fick ett jätte fint halsband av Meta, som jag kommer att sakna jätte mycket. Fick blommor o presentkort o avskedsfika.

                               

Midsommaren har gått lugnt till,  Medans alla var ute i Hållnäs tog jag hand om hästen,Hundarna o katterna som jag åkte runt o gav mat.

       

I dag var vi ner till badet för att träna lite men det var sååååå himla hett så det blev inte långrandigt där, Kommer att åka till skogen i kväll istället o spåra har jag tänkt..

                          

Nästa helg blir det Söderhamn med Alice, Var med förra året också ,Hoppas det inte blir alltför varmt bara... 

  i kväll ska det grillas, vi fick en Looft Lighter o grillväska av Ulf som ska provas..


Midsommar

Nu är det midsommar men tänker nu gå tillbaka till förra helgen då vi var på Lyd SM i Stockholm.  Började redan på Fredagen med veterinärbesiktning kl. 10.00. Tyvärr regnade det hela dagen men hade det trevligt i Marias o Lenas tält. När det senare blev uppehåll letade vi oss ut. 13.45 var det dags med provhunden o det var tack o lov inget långt fritt följ. Vid 16 började invigningen med parad o lottning, Jag tog Birgittas o Lizzies också då hon fortfarande var sjuk, jag drog nr 16 till dom o nr 36 till oss.


Har inte en enda bild från året men tog en gammal från förra året i Karlstad..
Lördagen började tidigt kl. 7 så vi knatade upp redan efter 4 .
Började med sitt o platsliggning 10 i bägge, Har ju haft strul med sittande men fick  till det i sista minuten då jag fick ett kanon tips av Malin.
Sen tittade vi på andra som gick, vi skulle gå 12.40 men det blev lite fördröjning så vi gick en stund senare, började med fritt följ som jag trodde jag såg fel när domarna visade upp betygen, bägge gav en 9



Stå sitt o ligg var det sämsta, då hon inte satt , bägge gav en 6a. Vi lämnade planen utan en nolla som vi aldrig gjort förut, jag var sååååå himla glad!!!! Vi slutade på en 29 plats med 256,5.


Vi hade fått bra på vittringen om hon inte hade tuggat men vi jobbar på det..

Måste göra lite reklam för skorna som håller torrt i spöregn, Har aldrig haft bättre torrare skor än dessa, svårt att få tag på skor som är vattentäta men det är dessa fullt ut 
Viking Omega GTXKöpta på engelssons.se
kostar 800 kr

Viking Omega GTX

Glad Midsommar!!!


Full fart mot helgen

Har inte haft så mycket tid över...
Men nu blir det några rader.
Det blev sååå tomt utan Isak, Han lämnade ett stort tomrum efter sej, men jag vet att han har det bra nu i katthimelen nu.



Mycket träning har det blivit både med Alice o Lina.  I Fredags var jag o Lina till Östhammar o tävlade 3an tyvärr nollade vi hoppet tillbaka o tog en 5a på platsliggningen då hon satte sej upp.
Vi tog iallafall en 9a på rutan o inget tvekande om att ta rätt vittringspinne.



Erik.Birgitta o jag med hundar hade SM träning en dag i hettan nere vid badet. Det var en riktigt bra träning.. Synd att vi inte hann göra om det



Var o tränade med Suzanne med hundar i Måndags i Oland, vi tränade i regnet. Madicken ska tävla där i helgen. vi åkte hem blöta men nöjda med träningen



Förra helgen var vi med Leo på valpträff i Skebobruk. Vi hade en jätte trevlig dag med Leos syskon,Mamma o Pappa.
Så roligt att se hur lika dom var varandra, Vi var ut o spårade med alla men fick sitta i bilarna ett tag när åskvädret gick över oss
Kul o se Leos pappa Turbo arbeta i skogen....Maria hade fixat o donat med god mat, boende o träningar.



Nu laddar vi för helgen, Den stora SM helgen är på G nu.
Har varit hos E o T Hundutbildning för att få till bättre fritt följ så att vi kan hålla ihop.
Vi har ett litet orosmoln över sitt i Grupp då hon la sej även när vi var där o tränade.
Så nu blir det mycket sittande tills helgen med godis på nosen.
Ska bli jätte kul o träffa folk från alla hörn med samma intresse



                                                                                                                  


RSS 2.0