Kall vår...

igår snöade det för fullt, tur att vinterdäcken ännu sitter på... Vintern verkar vilja vara kvar :(( Linas svans är iallfall på stor G nu, efter 2 månaders tratt användning går det  nu tack o lov mot sitt slut.. Jag blev bra, rädd på påskdagen då svanstippen lossnade, jagade veterinär o det var inte såååå lätt . Fick tag på distriktveterinären o han sa att jag skulle avakta o se o ge henne smärtstillande över helgen om inget annat tillstötte, Det rann var från svansen men sedan lugnade det ner sej o torkade ihop så hon behövde aldrig något veterinär besök igen.



Idag har Lina fått varit o tränat lydnad för första gången på MYCKET länge, och hon var såååå lycklig så det gick knappt att ha ordning  på henne alls, hoppade o studsade omkring.... Hon fick ett spår för några dagar sedan också, det var också populärt.



Nu gnäggar vi vidare mot nya mål.....


Det går upp o ner

Det är fortfarande ett upp-o-ner kämpande med Linas svans, i Onsdagskväll var det dags igen, då tyckte jag att det fanns ett stygn kvar o svanstippen såg inte bra ut, Till veterinär igen!! ett stygn fanns kvar o svanstippen är på väg att lossna!! Ju längre den sitter kvar desto mer läker det innifrån. Så påsken har Lina tillbringat i största möjliga lugnhet. Hon har fått en isoleringsrulle att ha på svansen av Rose-Marie o den gör jätte mycket verkan, fick även låna ett specialsytt täcke, o den funkade kanon när bandaget var på, sen åkte tyvärr svansen ut. Idag Påskdagen ser det lite bättre ut, hoppas hoppas att tippen sitter kvar.

http://www.dailymotion.com/video/xlrnds_peter-joback-haromdan-nar-jag-var-ung-live-charles-aznavour-hier-encore-swedish-pop-singer_music

Påskafton var jag till Knivsta o tränade, svinkallt var det, trodde jag skulle frysa ihjäl. Träffade Suzanne o Erik från Märsta. Jag provade en ny variant på fjärren att stå bakom men det var svårare än jag trodde.

Har också hunnit med ett Ikea besök med Yvonne, jätte kul, Tog en lunch där, Alltid gott :))





Grattis Alice 7 år

Grattis min Alice 7 år idag!! 



Fick ett  träningspass för Nina förra veckan tillsammans med Suzanne o Anne, Vi hade otroligt tur med vädret..  Jag körde med Alice o stackars Lina satt i bilen. En härlig dag hade vi med många tankar o skratt.. Har oxå Träffat Lizzie med matte i ridhuset, tur att vi var där för hagelskurarna stod verkligen i kö.

Har nu varit  o tagit stygnen på Lina, svansen är inte helt ok men hoppas hoppas att det torkar till igen o nya svullnaden åter går ner.

   Glad Påsk!!

RSS 2.0